Monte na Luz

Portugal

Welkom bij Monte na Luz

on September 29, 2011

MnLP1060740

Ten noorden van Loulé, in de heuvels van de Algarve, bevindt zich Monte na Luz.
Monte na Luz is een centrum voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Monte na Luz biedt een prachtige achthoekige zaal, een sfeervol restaurant, mooie één- twee- en driepersoons kamers, een yogaweide en een heerlijk groot zwembad. Dit alles verspreid over een prachtig terrein van twee hectare groot. Monte na Luz is gelegen in authentieke Portugese natuur, tussen de olijf-, amandel- en johannesbroodbomen, op een heuvel met uitzicht op zowel de oceaan als het binnenland.
De verzorging en benadering van de medewerkers van Monte na Luz kenmerkt zich door een grote gastvrijheid en afstemming op de wensen van de gasten. De vegetarische maaltijden zijn bijzonder rijk en gevarieerd van samenstelling. Gezond en natuurlijk voedsel is hier vanzelfsprekend.

Omgeving

Loulé ligt in het hart van de Algarve, de meest zuidelijke streek van Portugal, 14 km van de kust. De oceaan is ongeveer 20 minuten rijden met de auto. Loulé zelf ligt op loopafstand van Monte na Luz (ongeveer 25 minuten wandelen over een bijzonder fraaie route). Je kunt sowieso mooie wandelingen maken door  de valleien rond Monte na Luz. Ook de wijdere omgeving is bijzonder aantrekkelijk.  De middag- temperatuur is in de periode van oktober tot maart meestal tussen 18° en 22°, in april/mei meestal 25° en in de zomer tussen 25° en 35°.
Door het soort warmte en de bijna immer aanwezige oceaanbries is het in dit deel van de Algarve eigenlijk nooit te warm.
De temperatuur vandaag:

Click for Faro, Portugal Forecast

Cursussen op Monte na Luz

Jaarlijks worden er op Monte na Luz door diverse cursuscentra en docenten cursussen, workshops en trainingen gegeven. In de cursuskalender vind je hiervan een overzicht. De meeste cursussen worden in het Nederlands of Engels gegeven en staan open voor inschrijving. Nadere inlichtingen hierover kun je verkrijgen bij het secretariaat.

Retraite op Monte na Luz

Als je één van de cursussen op Monte na Luz volgt, is het soms mogelijk je verblijf te verlengen, als een vorm van retraite. Je verblijft dan op Monte na Luz, neemt, indien er een kok aanwezig is, deel aan de maaltijden en kunt indien gewenst individuele sessies doen (Holistic Pulsing, yoga, massage). De rust en schoonheid van de Portugese natuur en de mooie energie van Monte na Luz kunnen zeer goed werken. Bijvoorbeeld om je op te laden of even helemaal tot rust te komen, te mediteren, even afstand te nemen van je dagelijks leven, te schrijven, etc. Nadere inlichtingen hierover kun je verkrijgen bij het secretariaat.

Art of being

Huur Monte na Luz

Monte na Luz is te huur. Nadere inlichtingen bij het secretariaat. Het secretariaat is telefonisch en per mail bereikbaar. Zie ´contact & route´.

 

 

TommieOp Monte na Luz
houdt Tommie een
oogje in het zeil.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *